Utbildning - Box-instruktör

SINA PERLHEDE - UTBILDARE

Jag har i min ungdom tränat och tävlat i kick-boxning och boxning och även tränat ungdomar i förening i boxning. Jag har alltid låtit boxningen finnas vid liv genom att jag bland annat instruerat i många olika klasser på gym. Jag älskar boxning och kick-boxning och jag tränar även många av mina PT-klienter i detta. Under några år arbetade jag på idrott- och föreningsförvaltningen som instruktör, personlig tränare och gruppträningskoordinator. Inom ramen för denna roll skapade jag en box-instruktörsutbildning och utbildade box-instruktörer.

Jag har jobbat inom träningsbranschen i många år. Jag började jobba extra på gym redan som 19-åring. Jag gick min första idrottsledarutbildning på SISU 1995. Jag är utbildad PT, kostrådgivare och friskvårdsterapeut och har jobbat med detta sedan 2006. Jag har även arbetat som instruktör i Box, Pilates, Bodypump, Piloxing, Core, Funktionell träning, träning för gravida mm. Jag har även arbetat som domare på olika tävlingar i samband träningsmässor.

Jag har tränat i hela mitt liv och tävlat i många olika sporter så som tex. badminton, basket, volleyboll, kick- och thaiboxning och boxning. På äldre dagar har det varit lite tävlingar i löpning och olika hinderbanor. Idag tränar jag mest styrketräning inomhus, utomhus och löpning.

Idag arbetar jag som Personlig Tränare Master, friskvårdsterapeut och kostrådgivare. Jag är även fystränare i Frölunda HC Ungdom och tränare i inlinehockeyföreningen Offskills IHC. Jag studerar också till studie- och yrkesvägledare.

Kiropraktik

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Button label

Fysioterapi

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Button label

Varför man får ont i kroppen och vad man kan göra åt det.

Mångfacetterade sjukgymnasten David Josefsson har gedigen erfarenhet inom branschen. Som sjukgymnast/fysioterapeut hjälper han dig med allt ifrån rörelserträning och rehabilitering efter operation till manuell behandling av nacksmärtor och rådgivning inom ergonomi och träning.

Förutom fysioterapeut är David även osteopat, föreläsare och författare.

Utöver den kliniska verksamheten arbetar han mycket med undervisning på olika håll, bland annat på Skandinaviska Osteopathögskolan där han är aktiv som föreläsare, handledare och huvudansvarig för studentkliniken.

Läs mer om Davids bok