Återbetalningspolicy

Vi har 30 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som när du fick den, oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på hello@coachdora.com. Observera att returer kommer att behöva skickas till följande adress: Coachdora AB, Linnégatan 36, 41304 Göteborg.

Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för alla returfrågor på hello@coachdora.com.

Skador och problem
Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Undantag/engångsartiklar
Vissa typer av varor kan inte returneras, som ömtåliga varor, anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och tjänster som påbörjats. Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara. 

Byten
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Europeiska unionen 14 dagars ångerfrist
Oavsett ovanstående, om varan skickas till Europeiska Unionen, har du rätt att avbryta eller returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

Återbetalningar
Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.


Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på hello@coachdora.com.