Omdömen

PEPPANDE & ANPASSNINGSBAR

"Jag har tränat med Sina sedan 2013 och genom åren har hon bland annat hjälpt mig med träningsupplägg inför Vasaloppet.

Jag har återkommit till henne med olika önskemål om tränings- och kostupplägg. Jag har följt henne från de olika gym där hon varit verksam då jag verkligen tycker att hon är en fantastisk PT. Hon peppar, stämmer av och anpassar efter mina behov just då. Både beroende på dagsform och var i livet jag befinner mig. Ibland ber jag henne vara snäll och då får hon ändå mig att lyfta tyngre än jag någonsin gjort tidigare. Ibland har jag till och med lyft tyngre än Sina!

Sina är inte bara en superengagerad, kunnig och seriös PT utan också en väldigt rolig person, ibland får man extra träning i magen av alla skratt under passet. Ibland tror jag också att hon inte heter Sina utan Saida, för det känns som hon har ett sjätte sinne att jag är på väg att fuska med träning eller mat och då kommer ett peppande sms precis i rätt tid.

Tack Sina för all hjälp och stöd genom åren!"

Johanna
- 51 år, Verksamhetschef

INSPIRERANDE & PÅLÄST

"Sina är en mycket duktig och inspirerande PT som både är kunnig och påläst. Hon är pedagogisk med en helhetssyn på träning, kost, livsstil osv. Efter att vi suttit ned och diskuterat mål med träningen så satte hon ihop ett anpassat träningsprogram för mig och sen gick vi igenom alla övningar med fokus på korrekt genomförande. Det har fungerat väldigt bra för mig. Dels så märkte jag tidigt resultat av träningen men framför allt har det blivit roligare att gå och träna och därför är det lätt att motivera sig att gå till gymmet regelbundet.

Jag skulle definitivt rekommendera Sina för den som vill ha en personlig tränare för att lyfta sin träning till en högre nivå."

Oskar
- 46 år, Hjärtkirurg

PROFESSIONELL & POSITIV

"Sina ger alltid ett professionellt bemötande, levererar både i kunskap och behovsanpassad service. Sina ser hela människans behov i träning, både för kropp och själ som anpassas och är flexibelt upplagd efter dagsbehoven vid träningstillfället. Sinas tålmodighet, peppande och positiva anda gör att det trots att min motivation är låg innan upplever jag alltid positiv effekt efter varje PT tillfälle. När jag hamnat i formsvacka vill jag ändå alltid träffa Sina."

Gustav
- 27 år, Aktieekonom och f.d. fotbollsspelare

HELHET & LÅNGSIKTIGHET

"Sina var en fantastisk PT som hjälpte till med både träningsschema, kost och motivation. Jag sökte en PT som kunde hjälpa till med helheten, inte bara maskinerna på gymmet, och Sina gjorde mig inte besviken!

Vi skrattade, svettades och kämpade tillsammans. Trots att jag är klar med min tid med Sina, kommer det hon lärt mig hänga kvar i många år!"

Lina
- 24 år, Studerande

FYSISKT & SJÄLSLIGT

"Sina gav mig så många aha upplevelser under min träningsperiod med henne. Sina ser till hela människan både fysiskt och själsligt. Sinas träning och guidning gjort så mycket för mig. Jag lever i ett helt annat tänk nu!!

Sinas positiva och tålmodiga sinne gav så mycket motivation. Visst så finns det ibland stunder där jag faller, men kommer snabbt på mig själv. Träningen gör mig så gott både i kroppen och i huvudet."

Eva-Lena
- 52 år, Utvecklingsledare

LYHÖRD & KUNNIG

"Har haft möjligheten att träna med Sina några gånger och hon är mycket lyhörd och kunnig som PT. Hon hittar alltid övningar som passar kundens önskemål och peppar en igenom hela passet."

Filiz
- 47 år, Relocation konsult

ENGAGERAD & INDIVIDANPASSAD

"Kunnig, engagerad och utmanande. Gör träningen rolig och varierande. Gick igenom både träning och kostschema. Individanpassad träning."

Stefan
- 50 år, Supportingenjör

STANS BÄSTA PT

"Jag har tränat till och från hela tiden, men sedan mars 2020 har jag tränat med Sina. Sina, stans bästa PT med positiv inställning, smart, flexibel och duktig! Hon är fullt engagerad! Jag har haft många PT, men Sinas kunskap om mat är extremt hög.

Hon fick mig att nå mitt mål som jag drömt om på några månader, evigt tacksam! Jag har kunnat hålla det med träning och kost hela tiden, hon finns alltid när du behöver råd och tips! Hon är GRYM!

Tack!"

Faranak
- Egenföretagare med kärlek till träning och Sina

STÖTTANDE & LYSSNANDE

"Under min vikt- tränings- och kostresa (-23 kg), så har Sina varit ett fantastiskt stöd. Hon ser kunden och ger råd och tips för just mig.

Sina har även visat en fantastisk sida att lyssna och stötta även om det handlar om en fråga utan träningsanslutning. Blir det dax med att anlita en coach igen så är Sina det självklara valet."

Günter
- 57 år, Tekniklärare och Leancoach

STORT HJÄRTA & GENUINT INTRESSERAD

"När jag mötte Sina var mitt mål att titta på mina bröllopskort och känna att där var den bästa tiden i mitt liv. Sina hjälpte mig forma min kropp så som jag drömt om. Hon pushade mig att testa nya gränser. Efter hennes stöttande kunde jag både hoppa på boxar och våga på både chins och armgång. Det väckte sedan intresset för crossfit och tyngdlyftning.

Det var inte kilona jag tappade utan grundstrykan och glädjen för gymmet jag vann. Flera år senare har jag en grundfysik som jag har Sina att tacka för! Hon är driven, noggrann men med stort hjärta och genuint intresserad att du ska se din framgång!"

Emma
- 38 år, Lärare

INTE BARA BEACHFORMEN

"Kan varmt rekommendera Sina som PT och kostrådgivare. Hon har många års erfarenhet, är lyhörd, bra på att peppa en, både tuffa dagar och dagar då man klarar mer än vad man tror. Hon ser också helheten, inte bara en beachform på sommaren utan ett sunt levnadssätt för en bättre hälsa utan att "bara käka sallad varje dag". Gillar att man verkligen får sin egna bana att gå på den nivå man själv vill och orkar ha det. Bara toppen!"

Sanna
- 40 år, Restaurangägare