Kiropraktik

Kiropraktik

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Kiropraktorkedjan har 6 kliniker i Sverige och de erbjuder, förutom behandlingar, även utbildning och företagshälsovård. Kiropraktorkedjan hjälper även idrottsföreningar.

Kiropraktorkedjans duktiga kiropraktorer har gedigen erfarenhet och erbjuder professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv. Som kiropraktorer behandlar de smärta och besvär relaterade till kroppens muskler och leder. Såväl akuta som kroniska, arbets- och idrottsrelaterade.

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård. Kiropraktorkedjan erbjuder professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv. Deras kiropraktorer har minst fem års kiropraktorutbildning, är godkända av Socialstyrelsen samt utför enbart behandling enligt säkra, evidensbaserade och väl beprövade metoder. Om de diagnostiserar ett problem som inte är behandlingsbart med deras metoder hjälper de dig att finna rätt typ av vård.