Integritetspolicy

I enlighet med Dataskyddsförordningen/GDPR vill vi att du ska känna till att vi vid behov kommer att registrera uppgifter om dig under din vistelse hos oss och när du använder vår webbplats. Det gör vi för att kunna ge dig en säker och bra upplevelse tillsammans med oss.

Coachdora kommer under inga omständigheter att sälja dina personuppgifter till andra företag eller använda dem för direktmarknadsföring eller automatiserat beslutsfattande och profilering.

Dataskyddsförordningen ger dig rätt att:

  • få tillgång till dina personuppgifter
  • få felaktiga personuppgifter rättade
  • få dina personuppgifter raderade
  • få dina personuppgifter begränsade
  • flytta dina personuppgifter, s.k. dataportabilitet
  • invända mot behandling av dina personuppgifter
  • framföra klagomål till Datainspektionen om du anser att dina personuppgifter har hanterats felaktigt av COACHDORA AB, men vi ser förstås helst att du vänder dig till oss först med eventuella klagomål, så försöker vi lösa frågan tillsammans!

Även våra leverantörer, konsulter och partners åtar sig att följa Dataskyddsförordningen och vår policy för hantering av personuppgifter genom att ingå ett s.k. Personuppgiftsombudsavtal med oss. På så vis kan du alltid känna dig trygg med din digitala integritet med COACHDORA AB.

Mer om Dataskyddsförordningen

 

Senast uppdaterad: 9 februari 2022

Kiropraktik

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Button label

Fysioterapi

Coachdora samarbetar med Kiropraktorkedjan som grundades 2008. Kiropraktorkedjan är ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på deras kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Button label

Varför man får ont i kroppen och vad man kan göra åt det.

Mångfacetterade sjukgymnasten David Josefsson har gedigen erfarenhet inom branschen. Som sjukgymnast/fysioterapeut hjälper han dig med allt ifrån rörelserträning och rehabilitering efter operation till manuell behandling av nacksmärtor och rådgivning inom ergonomi och träning.

Förutom fysioterapeut är David även osteopat, föreläsare och författare.

Utöver den kliniska verksamheten arbetar han mycket med undervisning på olika håll, bland annat på Skandinaviska Osteopathögskolan där han är aktiv som föreläsare, handledare och huvudansvarig för studentkliniken.

Läs mer om Davids bok